Скандал! Єрмак спалився просто в кабінеті президента. Зеленський в гніві

0

Нардеп Гео Лерос, якого виключено зі “Слуги народу”, розповів про те, що відбувалось в кабінеті президента України Володимира Зеленського після публікації записів на яких фігурували глава Офісу президента Андрій Єрмак, депутат від партії “Слуга народу” Микола Тищенко та Денис Комарницький.

На своїй сторінці в Facebook нардеп написав, що Зеленський став на бік керівника ОП.

“Я знаю, що був великий скандал в кабінеті президента, коли найближче оточення Зеленського обурилося, що Єрмак так жорстко спалився зі своєю бандою в Києві. Зеленський, як завжди, став на сторону Єрмака, плювати він хотів на всі ці факти”, – зазначив Лерос.

“Уже пройшов тиждень з моменту, коли я опублікував відео з фактами приналежності кандидатів від “Слуги народу” до “смотрящого” за Києвом (Комарницькому), але реакції нуль!” – додав він.

На думку Лерос, мовчання президента означає, що “він підтверджує ці дані”.

“Все логічно, списки” Слуги “продані, ніхто гроші повертати не збирається, тому” яка різниця “, що це за чорти в списках”, – додав нардеп.

Нагадаємо, 1 вересня, Гео Лероса виключили з фракції “Слуга народу”. Під час виступу з трибуни парламенту Лерос звинуватив Зеленського в порушенні передвиборчих обіцянок.

2 жовтня Лерос оприлюднив шматки записів розмов, які, за його твердженням, вказують на те, що президент Володимир Зеленський і голова його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького у Києві.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяЗагадкова сmерть військових під Житомиром: розкрита версія моторошної НП
наступна статтяУвага Київ прямо зараз! Для тих, хто до цих пір в «танку». І не вірить в статистику захворюваності на Covid !!!