Терmіново! Міністр Степанов прямо зараз робить щеплення індійською вакциною Covishield

0

Глава МОЗ Максим Степанов сьогодні, 1 березня, публічно вакцинувався від COVID-19. Він став першим серед українських чиновників, хто зробив щеплення.

Про це повідомила пресслужба МОЗ у Facebook.

Щеплення Степанову зробили в Києві індійською вакциною Covishield (виготовлена ​​за ліцензією AstraZeneca). За словами глави МОЗ, своїм прикладом вакцинації він доводить безпеку вакцини з Індії.

«Це точно захист, це точно тебе захистить. І коли ти обираєш, вакцинуватися чи ні, відразу подумай – якщо ти не вакцинувався, то ти граєш у гру. Якщо ти, не дай бог, захворієш, яким буде перебіг хвороби. А якщо вакцинувався, то не захворієш взагалі або у легкій формі перенесеш», – заявив він після отримання щеплення під час спілкування зі ЗМІ.

Загрузка...
попередня статтяЯ cьогодні не повірив своїм очам! Володимира 3еленського неначе підмінили: починаючи з початку місяця він робитт нереальні справи
наступна статтяBечip..Aвтовокзaл..Нa зyпинцi cтоїть зо 15 людей, i в cтоpонi одненький xyдоpлявий xлопчинa, pокiв 19.. Люди вишикyвaлиcя y чеpгу… Kонтpолеpшa пеpевipяє квитки пpи вxоді… Я cтою aкypат зa xлопчиною.. Пiдxодить його чеpгa..