Я cьогодні не повірив своїм очам! Володимира 3еленського неначе підмінили: починаючи з початку місяця він робитт нереальні справи

0

Зеленського як підмінили. Він все більше набуває рис Василя Голобородька. Вживається в образ, стрімко прогресує.

Строго кажучи, треба було робити в серпні-вересні 2019 го року то, що він робить зараз …

Що ж, краще пізно, ніж ніколи. Володимир Зеленський втратив півтора року. І керована ним країна втратила ці півтора року. Але раптово з’ясувалося, що ще не все втрачено.

З’ясувалося, що він може, якщо захоче. А це зовсім інший коленкор, бо вже здавалося, що він в принципі не здатний виправдати очікування. Може. Доводить.

І справа, звичайно, не тільки в санкціях проти колаборантів. Пішли системні процеси. Голобородьківське. Прорізалася воля. Було зроблено багато корисного для країни в лютому, всього і не перерахуєш.

Історія зі Стерненко сильно вдарила по Президенту. Хоч прямий його провини немає – він, зрозуміло, не давав команду виродки-судді.

Але він уже у відповіді за ублюдочною судову систему. Се ля ві. Питання з Стерненко і Антоненко Президенту доведеться вирішувати. І з Аваковим теж.

Оновлена ​​версія Зеленського несумісна з таким бекграундом. Що це взагалі було? У лютому проявився справжній Володимир Зеленський? Або випадковий сплеск, після якої почнеться відкат в період слабкостей і помилок? Час покаже …

Одне можна сказати точно – якщо Володимир Олександрович і далі буде діяти також, свої 73% підтримки він поверне.

Загрузка...
попередня статтяТільки що Тимошенко розповіла всю правду про індійську вакцину, якою вакцинують українців: «Ми і далі будемо це покривати…» (ВІДЕО)
наступна статтяТерmіново! Міністр Степанов прямо зараз робить щеплення індійською вакциною Covishield