“Це буде сильним ударом…” – Порошенко виступив з екстренною заявою і звернувся до Зеленського..

0

Порошенко зажадав від Зеленського прийняття закону, який вже знаходиться у Верховній Раді і дозволить завдати серйозного удару по російській агентурі.

П’ятий український президент Петро Порошенко зажадав від чинного глави держави Володимира Зеленського прийняти закони про колабораціонізм і системну протидію російській пропаганді, які знаходяться на розгляді Верховної Ради.

Пакет законів дозволить ввести кримінальне покарання за колабораціонізм і закрити медіамайданчики, які поширюють російські наративи в інформаційному полі України.

Про це повідомляють інформаційні агентства, цитуючи заяву Порошенко, яке він зробив в ефірі телеканалу “Прямий”.

“Закрили три телеканали. Але це кодло російських пропагандистів миттєво перекочувало на канал” Наш “. А його чіпати не хочуть, тому що, крім Мураєва, там в акціонерів представники чинної влади. Ухвалення наших законів дозволить системно протидіяти п’яту колону”, – заявив Порошенко  .

Він підкреслив, що в пакеті законів передбачені юридичні механізми заборони проросійських партій, які дозволять заблокувати роботу “ОПЗЖ”.  Порошенко нагадав, як аналогічним чином з політичної карти України стерли комуністів в 2014 році.

За матеріалами dialog.ua

Загрузка...
попередня статтяЗеленський ввів у дію рішення РНБО про подвійне громадянство: що відомо!
наступна статтяДуже смачне арахісове тістечко без випічки!