Ця молода дівчина вчора їхала на поїзді Київ-Ніжин додому і почула, як по гучному зв’язку оголосили, що шукають медика, так як літній чоловік втратив свідомість.

0

Друзі, прошу репост.

Це Олена Білик, дівчина з Ніжина, Чернігівської області і вона справжній Герой.


20 грудня ця симпатична дівчина їхала на поїзді Київ-Ніжин додому і почула як по гучному зв’язку оголосили, що терміново шукають медика, так як літній чоловік втратив свідомість.

Так як Олена працює медсестрою в київській клініці – вона відразу ж кинулася на допомогу. Незважаючи на те, що сама зовсім недавно перенесла операцію і відновлювалася після неї. Вона відразу визначила, що у чоловіка зупинилося серце і почала робити реанімують процедури, в тому числі масаж грудей і … серце вдалося знову запустити!

Чоловіка забрала швидка в лікарню Носівки прямо з поїзда. У нього діагностували гіпертонічний криз і якби не смілива дівчина він би не вижив.

Зараз Олена телефонує з врятованим їй чоловіком і стежить за його лікуванням. Його звуть Олексій Шудра і йому 62 роки.

Ось такі сміливі і добрі дівчата у нас в Україні працюють медсестрами. І це безсумнівно привід для гордості.

Спасибі Вам, Олена!

ХУРСИН

Загрузка...
попередня статтяСтрелк0в: Тепер коли Кeрнeса п0ховали, можу про це всім рoзкaзaтu – у 2014 році він разом з Добкіном був у Москві..
наступна статтяЖурналіст→ Зеленському: Ви помилково зайняли крісло Президента. Ваш рейтинг 26%. Ви знову станете коміком. А після президентства будете ходити на допити.