Журналіст→ Зеленському: Ви помилково зайняли крісло Президента. Ваш рейтинг 26%. Ви знову станете коміком. А після президентства будете ходити на допити.

0

Офіс президента захистив замкерівника ОП Татарова від кримінального переслідування. За три години до обрання йому запобіжного заходу в Антикорсуді офіс Венедиктової повідомив, що забрав справу в НАБУ. І віддав в ручне СБУ. Рішення приймали вчора майже вночі. Володимир Зеленський захистив свою людину.

Пане президенте, ви такий самий, як всі інші корупціонери в цій країні. Ви помилково зайняли крісло президента. Ваш рейтинг 26%. Наступного року і цього не буде. І ви знову станете коміком. А після президентства будете ходити на допити. Будете відповідати. Разом з усіма, хто вас оточує. Весь ваш офіс корупціонерів.

Petro Shuklinov

Загрузка...
попередня статтяЦя молода дівчина вчора їхала на поїзді Київ-Ніжин додому і почула, як по гучному зв’язку оголосили, що шукають медика, так як літній чоловік втратив свідомість.
наступна статтяOт нe poзyмію я, чoмy Пopoшeнкo нe йдe.. Oт щupo нe poзyмію. Я б нa йoгo місці пoдuвuвся б нa цe всe – як тeбe зa п’ять poків poбoтu пoлuвaють пpoстo фaнтaстuчнuмu тoннaмu л*йнa, як зpaджyть ті кoмy дoпoмaгaв..