“Відчуйте різницю!” У Мережі порівняли виступ Леді Гаги на інавгурації Президента США і Тіни Кароль на святкуванні Дня Незалежності

0

Допис відомого українського блогера Oleg Helgiv. 

“Наш шоу бізнес відстав в розвитку від світових трендів, так само як наш шоумен президент відстав в розвитку, від політиків світового рівня.

Леді Гага виконує гімн США на інавгурації перед президентом Байденом. І Тіна Кароль виконує гімн України на святкуванні Дня Незалежності перед президентом Зеленським. Відчуйте різницю.” – пише блогер у своєму ФБ.

“Тіна Кароль взагалі не підходить для виконання таких речей, як гімн. Бо дуже сконцентрована на собі співачка.”, “Ну если с голосом и интеллектом трудности,остается брать аудиторию телом. Примитивно,на уровне инстинктов,но большей части народонаселения заходит на ура. Увы.”, “Наочний приклад відмінності інавгурації від “кенгурації””, “Наш шоубіз – це перевага форми над сутністю.”, – коментують у Мережі.

Загрузка...
попередня статтяБайден висловився про своє ставлення до Порошенка: “З божою допомогою, діти будуть співати пісні про вас …”
наступна статтяПpиcядьтe, якщо cтoїтe! Президент Зеленський на вcю країну заявив, що було прийнято рішення взяти кредит для відновлення Донбасу