Юний переможець «X-Фактора» за 5 років змінився до невпізнання

0

Молодий український співак Олександр Порядинський недавно представив свою нову композицію «Поцілунок».

Артист, який почав свою кар’єру 15-річним підлітком на шоу «X-Фактор», змінюється на очах як зовні, так і внутрішньо.

Таким він був, коли ми вперше його побачили:

Порядинський став переможцем 4-го сезону «X-Фактора» в 2013 році. З тих пір повненький хлопчик помітно подорослішав і став стрункішим. Співак схуд на 60 кілограм, і від повного хлопчика не залишилося і сліду. Тепер це дорослий, статний хлопець.

Олександр, якому вже виповнилося 20, зізнався, що підтримує себе у формі за допомогою спорту. Крім того, над образом Порядинського попрацювала стиліст Ольга Шитова. Але змінюється співак не тільки зовні.

«Прийшов час особистісних змін — внутрішніх і зовнішніх. Я більше не той 15-річний хлопець, про якого дізналися завдяки шоу. Минуло більше п’яти років з часів проекту — змінився мій світогляд і творчість, я щодня працюю над собою», — сказав Порядинський в інтерв’ю.

За словами Олександра, зараз він пише багато нової музики і намагається розширити свою аудиторію.

Помилуватися на «нового» Порядинського можна в фотосесії від відомого зіркового фотографа Дмитра Баранова.

Загрузка...
попередня статтяІрина Геращенко : Я навчалася в російському садочку і школі, родина моя , як і в більшості друзів, була двомовна.. Україна там, де є українська. Це аксіома.
наступна статтяРоман Скрипін гостро відповів Бойко: Розумієш Юра? Бігти не буде куди й чим. Долю краще випробовуй в іншому…