“Зеленський перетворюється на одного з найвпливовіших людей у світі!”

0
epa08057323 French President Emmanuel Macron (R) greets Ukrainian President Volodymyr Zelensky (L) as he arrives to attend a summit on Ukraine at the Elysee Palace in Paris, France, 09 December 2019. German Chancellor Merkel, French President Macron, Ukrainian President Zelensky and Russian President Putin took part in the summit. EPA-EFE/IAN LANGSDON

Юлія Мендель, прессекретарка Президента України Володимира Зеленського, оприлюднила три правила якісних комунікацій. А поруч із цим заявила, що український лідер стає одним із найвпливовіших у світі.

Про це Мендель написала на своїй сторінці у фейсбуці, підсумовуючи 7 місяців свого перебування на посаді речника президента Зеленського.

За словами прессекретарки Зеленського, серед досягнень минулого року варто виділити “перший профайл українського президента в The New Yorker і першу обкладинку Time з українським президентом”.

Поки український президент перетворюється на одного з найвпливовіших людей у світі, нам, українцям, варто очікувати ще більше приємних новин у 2020, – написала Мендель.

Разом із цим Мендель назвала найважливіше завдання для менеджерів комунікації у 2020 році: “Змінити імідж України на міжнародній арені, змінити його для нас, українців, пояснити, що в єдності наша сила”.

Джерело:ukrmedia.top

Загрузка...