Зеленський став диктатором! В Україні немає свободи слова: Нестор Шуфрич про закриття каналів Медведчука

0

2 лютого в Україні стало датою закінчення свободи слова, а глава держави Володимир Зеленський перетворився на диктатора.

Про це, коментуючи закриття гарантом Конституції трьох українських телеканалів, заявив депутат від «Опозиційною платформи – За життя» Нестор Шуфрич.

«Вчора закінчилася свобода слова. І раніше було не все гаразд, але вчора вона закінчилася тотально. На 30-річчя Україна перестала бути демократичною. Ми отримали не обраного президента, а диктатора. І ми тепер будемо думати, як з цього виходити, звичайно », – прокоментував політик. Разом з тим, Шуфрич не впевнений, що дане рішення РНБО якось пов’язано Євросоюзом і США.

Як відомо, вчора, 2 лютого, Володимир Зеленський своїм указом ввів в дію рішення РНБО, яке передбачає санкції щодо народного депутата Тараса Козака, а також восьми ТОВ з обмеженою відповідальністю. Таким чином, під санкції потрапили компанії «ТВ Вибір», «Телерадіокомпанія» 112-ТВ »,« Лідер ТВ »,« Партнер ТВ »,« Новини 24 години »,« Нові комунікації ». Їх мовлення здійснюється під брендами «112 Україна», NewsOne і ZIK. В ефірних сітках більшості великих провайдерів телеканали вже недоступні.

Загрузка...
попередня статтяСаакашвілі прокоментував рішення Зеленського по телеканалам!
наступна статтяАроматні, смачні капустяні оладки на кефірі!