Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Без масла борошна та яєць! Легкий осінній пиріг! Всього один інгредієнт надає “того самого” неповторного смаку!

Без масла борошна та яєць! Легкий осінній пиріг! Всього один інгредієнт надає “того самого” неповторного смаку!

admin
04.10.201904.10.2019 No Comments

Без масла борошна та яєць. Легкий осінній пиріг. Всього один інгредієнт надає “того самого” неповторного смаку

Пропонуємо вам приготувати пиріг з гарбуза без масла, борошна та яєць. Він виходить дуже смачним і легким. Пиріг буквально тане в роті і сподобається навіть тим, хто не любить гарбуз. 

необхідні продукти

  • 300 грам тертого гарбуза
  • 1 лимон
  • 250 грам кефіру
  • 300 грам цукру
  • 270 грам манної крупи
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 120 мілілітрів води

починаємо приготування

  1. Лимон промиваємо і знімаємо з нього цедру.
  2. У миску кладемо гарбуз, додаємо лимонну цедру, манку, кефір, розпушувач і цукор (100 гр.). Все перемішуємо. Даємо тісту постояти 10-15 хвилин.
  3. Форму для випічки промазуємо маслом і кладемо в неї тісто. Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30-35 хвилин.
  4. У невелику каструлю наливаємо воду і додаємо цукор десь грам 50- 70. ставимо її на плиту і доводимо до кипіння. Проварюємо сироп до розчинення цукру і додаємо лимонний сік. Добре перемішуємо і знімаємо з вогню.
  5. Дістаємо з духовки і поливаємо сиропом. У такому вигляді залишаємо пиріг просочуватися на 20-30 хвилин, а потім подаємо до столу.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Синоптики дали прогноз погоди на вихідні в Україні! Очікується похмура погода — майже всюди йтимуть дощі!
У Раді прийняли важливий закон для депутатів! Кримінальної відповідальності не уникнути!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes