Без масла борошна та яєць! Легкий осінній пиріг! Всього один інгредієнт надає “того самого” неповторного смаку!

0

Без масла борошна та яєць. Легкий осінній пиріг. Всього один інгредієнт надає “того самого” неповторного смаку

Пропонуємо вам приготувати пиріг з гарбуза без масла, борошна та яєць. Він виходить дуже смачним і легким. Пиріг буквально тане в роті і сподобається навіть тим, хто не любить гарбуз. 

необхідні продукти

  • 300 грам тертого гарбуза
  • 1 лимон
  • 250 грам кефіру
  • 300 грам цукру
  • 270 грам манної крупи
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 120 мілілітрів води

починаємо приготування

  1. Лимон промиваємо і знімаємо з нього цедру.
  2. У миску кладемо гарбуз, додаємо лимонну цедру, манку, кефір, розпушувач і цукор (100 гр.). Все перемішуємо. Даємо тісту постояти 10-15 хвилин.
  3. Форму для випічки промазуємо маслом і кладемо в неї тісто. Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30-35 хвилин.
  4. У невелику каструлю наливаємо воду і додаємо цукор десь грам 50- 70. ставимо її на плиту і доводимо до кипіння. Проварюємо сироп до розчинення цукру і додаємо лимонний сік. Добре перемішуємо і знімаємо з вогню.
  5. Дістаємо з духовки і поливаємо сиропом. У такому вигляді залишаємо пиріг просочуватися на 20-30 хвилин, а потім подаємо до столу.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяСиноптики дали прогноз погоди на вихідні в Україні! Очікується похмура погода — майже всюди йтимуть дощі!
наступна статтяУ Раді прийняли важливий закон для депутатів! Кримінальної відповідальності не уникнути!