Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Бурштинове яблучне повидло на зиму! Перевірений рецепт!

Бурштинове яблучне повидло на зиму! Перевірений рецепт!

admin
18.07.202018.07.2020 No Comments

Для будь-якої випічки на зиму. Гарно тримає форму і не розтікається. Бурштинове яблучне повидло на зиму. Перевірений рецепт.

Складові:

  • 1 кг яблук;
  • 500 мл води;
  • 1 кг цукрового піску;
  • 1 ч.л. без верху лимонної кислоти;
  • 10 г ванільного цукру;

Готуємо:

  1.  Виливаємо воду у каструлю з товстим дном. Доводимо до кипіння і всипаємо цукор. Після закипання варимо сироп ще 10 хвилин.
  2. Очищені яблука натираємо на крупній терці і відправляємо у каструлю. Яблука натираємо невеликими партіями, аби вони не потемніли і одразу в сироп.
  3. При постійному помішуванні варимо де сорок хвилин до загустіння. Аби перевірити готовність, капаємо краплю на тарілку, не розтікається – готово. Додаємо лимонну кислоту і добре перемішуємо.
  4. Додаємо ванільний цукор, добре перемішуємо і розкладаємо варення по стерилізованих банках. Закриваємо прокип’яченими кришками. І перевертаємо під ковдру на добу.

З даної кількості продуктів я отримала приблизно 1 літр густого повидла бурштинового кольору.

Смачного!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

“Нічого конкретного не чуємо”! В ВС різко відповіли на заяви Саакашвілі!
В Україну суне небезпека! Синоптики розповіли про прогноз погоди на 18-19 липня!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes