Бурштинове яблучне повидло на зиму! Перевірений рецепт!

0

Для будь-якої випічки на зиму. Гарно тримає форму і не розтікається. Бурштинове яблучне повидло на зиму. Перевірений рецепт.

Складові:

  • 1 кг яблук;
  • 500 мл води;
  • 1 кг цукрового піску;
  • 1 ч.л. без верху лимонної кислоти;
  • 10 г ванільного цукру;

Готуємо:

  1.  Виливаємо воду у каструлю з товстим дном. Доводимо до кипіння і всипаємо цукор. Після закипання варимо сироп ще 10 хвилин.
  2. Очищені яблука натираємо на крупній терці і відправляємо у каструлю. Яблука натираємо невеликими партіями, аби вони не потемніли і одразу в сироп.
  3. При постійному помішуванні варимо де сорок хвилин до загустіння. Аби перевірити готовність, капаємо краплю на тарілку, не розтікається – готово. Додаємо лимонну кислоту і добре перемішуємо.
  4. Додаємо ванільний цукор, добре перемішуємо і розкладаємо варення по стерилізованих банках. Закриваємо прокип’яченими кришками. І перевертаємо під ковдру на добу.

З даної кількості продуктів я отримала приблизно 1 літр густого повидла бурштинового кольору.

Смачного!

Джерело

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я