Це найсмачніший рецепт м’яса по-французьки, який мені доводилося куштувати.
Ми пропонуємо вам ще один варіант приготування м’яса по-французьки. Готувати ми його будемо за особливим рецептом. І вийде воно таке смачне, що не передати словами.
М’ясо швидко готується і прикрасить будь-який святковий стіл. А також може стати прекрасною стравою для сімейної вечері.
Необхідні продукти:
- 1 кілограм свинини
- 1 кілограм курячого філе
- 3 цибулини
- 500 грам консервованих ананасів
- 300 грам твердого сиру
- майонез (за бажанням)
- сіль перець
- олія
Починаємо приготування
Свинину нарізаємо на шматки товщиною 0,5 см. Накриваємо його харчовою плівкою і відбиваємо з двох сторін. Потім солимо і перчимо його на смак.
Куряче філе розрізаємо на 2-3 частини і також відбиваємо з двох сторін, а потім солимо і перчимо.
Очищену цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
Деко змазуємо олією.
Першим шаром викладаємо цибулю, а зверху підготовлене м’ясо. Потім на м’ясо викладаємо шар з нарізаних ананасів. І присипаємо тертим сиром. За бажанням на сир робимо майонезну сіточку. Проробляємо таку процедуру спочатку зі свининою, а потім з курячим філе. А можете вибрати тільки один вид м’яса.
Отриману заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Свинину випікаємо протягом 40 хвилин, а курку – 30 хвилин. Готову страву подаємо до столу.
Смачного!
Фото ілюстративне.