М’ясо по-французьки. Готувати ми його будемо за особливим рецептом! І вийде воно таке смачне, що не передати словами!

0

Це найсмачніший рецепт м’яса по-французьки, який мені доводилося куштувати.

Ми пропонуємо вам ще один варіант приготування м’яса по-французьки. Готувати ми його будемо за особливим рецептом. І вийде воно таке смачне, що не передати словами.

М’ясо швидко готується і прикрасить будь-який святковий стіл. А також може стати прекрасною стравою для сімейної вечері.

Необхідні продукти:

  • 1 кілограм свинини
  • 1 кілограм курячого філе
  • 3 цибулини
  • 500 грам консервованих ананасів
  • 300 грам твердого сиру
  • майонез (за бажанням)
  • сіль перець
  • олія

Починаємо приготування

Свинину нарізаємо на шматки товщиною 0,5 см. Накриваємо його харчовою плівкою і відбиваємо з двох сторін. Потім солимо і перчимо його на смак.

Куряче філе розрізаємо на 2-3 частини і також відбиваємо з двох сторін, а потім солимо і перчимо.

Очищену цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.

Деко змазуємо олією.

Першим шаром викладаємо цибулю, а зверху підготовлене м’ясо. Потім на м’ясо викладаємо шар з нарізаних ананасів. І присипаємо тертим сиром. За бажанням на сир робимо майонезну сіточку. Проробляємо таку процедуру спочатку зі свининою, а потім з курячим філе. А можете вибрати тільки один вид м’яса.

Отриману заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Свинину випікаємо протягом 40 хвилин, а курку – 30 хвилин. Готову страву подаємо до столу.

Смачного!

За матеріалами.

Фото ілюстративне.

Загрузка...