Цей рецепт для тих, хто любить піцу, але лінується її готувати за всіма правилами італійської кухні. Спрощуємо рецепт до неподобства, але отримуємо все одно дуже смачну і апетитну страву.
Тісто готується за 5 хвилин. Піца виходить смачна і готується дуже швидко, а з’їдається за лічені хвилини, інформує Ukr.Media.
Смак її трохи відрізняється від традиційної, тісто виходить м’яким, а начинка трохи потопає в ньому, через що страва виходить соковитою. Спробуйте і цей рецепт буде серед улюблених.
Інгредієнти для тіста:
- яйця — 3 шт.
- майонез — 3 ст. л.
- борошно — 5 ст. л.
- сіль — 1 щіпка
Для начинки:
- ковбаса — 100 г
- сир — 150 г
- помідори — 1 шт.
Приготування:
Збиваємо яйця з сіллю. Потім додаємо майонез і добре перемішуємо вінчиком. Додаємо поступово борошно, перемішуючи вінчиком до однорідності. Виливаємо тісто у форму, змащену маслом.
Готуємо начинку: нарізаємо ковбасу і помідори шматочками.
Викладаємо на тісто спочатку ковбасу, потім помідори і посипаємо все тертим сиром.
Випікаємо при 200 С протягом 25-30 хвилин.
Приємного апетиту!