Ніжна курочка в медово-гірчичній намазці запечена з яблуками в червоному вuні. Не потребує маринування: все змішав і в духовку. Ідеальна вечеря для всієї родини
Дуже швидкий рецепт запеченого м’яса. Курочка виходить соковитою і смачною. Страва не потребує маринування, тому і готується швидко. Ідеальний варіант для смачної вечері. Джерело
Інгредієнти для страви
- 1 невелика курка
- по 2 ст. ложки меду, гірчиці, олії
- 3 яблука
- ½ скл. червоного вuна
- ½ скл. води
- сіль, перець.
Як приготувати курятину з медом і червоним вином
Курку порiзати на шматочки.
Натерти медом, гірчицею, олією, посолити, поперчити.
Викласти у форму для запікання, перекласти порiзаними яблуками, залити вuном і водою.
Запікати 45 хвилин
Загрузка...