Цікавий спосіб приготування кабачків, завдяки якому їх смак заграє для вас новими фарбами! Така страва може бути закускою, а може – і повноцінним сніданком.
Складові:
бринза (фета) – 150 г
сметана – 2 ст.л.
волоські горіхи – жменя
часник – 2 зубчики
кінза, кріп – за смаком
кабачки – 2 шт.
яйця – 4 шт.
сіль
приготування:
начинка:
Крупно порубати зелень і перекладіть її в чашу Брендера.
У блендер покладіть часник і горіхи, подрібніть все до однорідної маси.
Сир покладіть в глибоку миску і розімніть його виделкою, додайте сметану.
Однорідну масу з блендера перекладіть до сиру і ретельно все перемішайте.
Готову страву:
Молоді кабачки натріть на крупній тертці, посоліть.
Залиште їх на 10 хвилин, щоб кабачки пустили сік.
В іншу миску вбийте яйця, посоліть і збийте їх вінчиком.
Зайву рідину з кабачків злийте, і додайте яйця, ретельно перемішайте.
Розігрійте сковороду на вогні, додайте олію.
На сковороду викладіть столову ложку приготованої маси і трохи розподіліть її по дну.
Коли низ схопиться і утвориться кірочка, розподіліть масу по всьому дну сковорідки, щоб вийшов тонкий млинець.
Коли млинець підрум’яниться знизу, покладіть всередину начинку.
За допомогою лопатки скрутіть млинець в рулет.
Зробіть те ж саме з іншою кабачкової масою.