Ось як я буду готувати кабачки все літо! Смачно, без борошна, тільки начинку міняй!

0

Цікавий спосіб приготування кабачків, завдяки якому їх смак заграє для вас новими фарбами! Така страва може бути закускою, а може – і повноцінним сніданком.

 Складові:

бринза (фета) – 150 г

сметана – 2 ст.л.

волоські горіхи – жменя

часник – 2 зубчики

кінза, кріп – за смаком

кабачки – 2 шт.

яйця – 4 шт.

сіль

приготування:

начинка:

Крупно порубати зелень і перекладіть її в чашу Брендера.

У блендер покладіть часник і горіхи, подрібніть все до однорідної маси.

Сир покладіть в глибоку миску і розімніть його виделкою, додайте сметану.

Однорідну масу з блендера перекладіть до сиру і ретельно все перемішайте.

Готову страву:

Молоді кабачки натріть на крупній тертці, посоліть.

Залиште їх на 10 хвилин, щоб кабачки пустили сік.

В іншу миску вбийте яйця, посоліть і збийте їх вінчиком.

Зайву рідину з кабачків злийте, і додайте яйця, ретельно перемішайте.

Розігрійте сковороду на вогні, додайте олію.

На сковороду викладіть столову ложку приготованої маси і трохи розподіліть її по дну.

Коли низ схопиться і утвориться кірочка, розподіліть масу по всьому дну сковорідки, щоб вийшов тонкий млинець.

Коли млинець підрум’яниться знизу, покладіть всередину начинку.

За допомогою лопатки скрутіть млинець в рулет.

Зробіть те ж саме з іншою кабачкової масою.

Джерело

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я