Необхідні інгредієнти:
– Печериці – 450 грам
– Масло вершкове – 50-60 грам
– Олія – 1-2 столові ложки
– Лимонний сік – 1-2 столові ложки
– Спеції – за смаком
– Чебрець – 1-2 чайні ложки
– Часник – 1-2 зубчики
Процес приготування:
1. В першу чергу, необхідно змішати сіль з перцем і рослинною олією. Далі потрібно полити цією сумішшю гриби, які потрібно попередньо відчистити і добре промити.
2. Потім необхідно викласти гриби в один шар на деко і помістити в духовку, розігріту до 200 градусів на 25 хвилин, поки вони не почнуть карамелізуватися. У процесі запікання потрібно періодично перемішувати.
3. Після цього, необхідно розтопити вершкове масло на слабкому вогні, до золотистого кольору. Після того, як масло розтопиться, його потрібно перемішати з часником, чебрецем і соком лимона.
4. Готові гриби потрібно полити цією сумішшю. Закуска готова!
Подавати таку закуску можна як на вечерю, щоб порадувати і здивувати сім’ю, так і на святковий стіл.