Пікантні помідорчики у запаморочливо – смачному маринаді. Ну дуже апетитні
складові
- 0,5 кг ароматних і свіжих томатів
- 1 головка невеликого ріпчастої цибулі.
для маринаду
- 3 середніх зубчики гострого часнику
- Чайна ложка сушеного базиліка, але можна і свіжого
- Чайна ложечка будь-якого меду
- 4 столові ложки рослинної олії
- Сіль за смаком
- маленький стручок червоного перцю, головне не переборщити
Рецепт приготування
Насамперед наріжемо цибулю тонкими півкільцями, а помідори кружальцями.
Змішаємо всі інгредієнти зі списку в мисці (часник дрібно нарізати).
Викладіть цибулю і томати шарами.
Залийте все приготовленим маринадом (пам’ятайте, що помідори обов’язково дадуть сік, тому маринаду достатньо).
Щільно закрийте посуд і поставите на дві години в холодильник.
Через цей час можете подавати помідори до столу.
Помідори і цибуля просочаться маринадом, а сама страва набуде пікантності.
Смачного!
Загрузка...