Пиріг “Яблука на снігу” з дуже ніжною начинкою, просто тане в роті!

0

Дуже швидко та смачно.

Інгредієнти:

  • яблука — 1 кг

Для тіста:

  • борошно — 1,5 склянки
  • сметана — 0,5 склянки
  • масло вершкове — 150 г
  • сода — 1 ч. л

Для крему:

  • сметана — 1 склянка
  • яйця — 1 шт.
  • цукор — 1-1,5 склянки
  • борошно — 2 ст. л.

Приготування:

1. Яблука почистити, нарізати тонко. Залити окропом, поки готуєте тісто.

2. Розтопити масло, остудити, змішати зі сметаною та борошном, соду погасити оцтом. Все перемішати і прибрати в холодильник на 30 хвилин.

3. Збити крем, додаючи у суміш сметани та яйця цукор з борошном.

4. Злити воду з яблук. Дістати тісто з холодильника і викласти руками в змащену форму. Рівномірно викласти яблука. Залити кремом.

5. Випікати 50 хвилин при температурі 190 градусів.

6. Присипати цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Джерело

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я