Тістечко виходить ніжним і м’яким. Воно буквально тане в роті та має просто неймовірний смак. Готується десерт за лічені хвилини, пахне кокосом і трохи бананом, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти для тіста
- 1 жовток
- щіпка солі
- 50 грамів цукру
- 40 грамів вершкового масла
- 80 грамів пшеничного борошна
- щіпка розпушувача
Для начинки
- 100 грамів кокосової стружки
- 10 грамів ванільного цукру
- 40 грамів цукру
- 1 куряче яйце
- 1 білок
- 3 банани
Починаємо приготування
- У миску кладемо жовток, додаємо сіль, цукор і розтоплене вершкове масло, перемішуємо. У масу просіваємо борошно з розпушувачем, а потім лопаткою збираємо тісто.
- Форму застеляємо пергаментним папером і кладемо тісто. Розрівнюємо його рівним шаром.
- Основу випікаємо в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 10 хвилин.
- У миску всипаємо цукор, ванільний цукор, кокосову стружку, яйце і білок, ретельно перемішуємо.
- Банани очищаємо і нарізаємо кружальцями.
- Через відведений час дістаємо основу і розкладаємо по ній банани, а зверху викладаємо кокосову масу.
- Тістечко ставимо назад в духовку і випікаємо ще 20 -25 хвилин. А потім нарізаємо шматочками та подаємо до столу.
Приємного чаювання.
Загрузка...