Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Рецепт м’яса для бутербродів! Дешево, просто і дуже смачно!

Рецепт м’яса для бутербродів! Дешево, просто і дуже смачно!

admin
12.10.201912.10.2019 No Comments

Набридли напівфабрикати з магазину, які якщо навіть і з м’яса, але дуже часто розчаровують смаком і якістю. До того ж коштують вони не так вже й дешево. Сьогодні ми приготуємо кілограм смачного м’яса буквально за копійки. Бо таке ж у магазині коштує в п’ять разів дорожче, інформує Ukr.Media.

Приготуйте таке м’ясо і будете задоволені результатом. Це ідеальний варіант для перекусу, з нього виходять ситні бутерброди та гарна нарізка до столу.

Інгредієнти:

  • Курячі грудки (можна взяти індичку) — 1 кг;
  • Оливкова олія — 50 мл ;
  • Вода — 1-2 склянки;
  • Сіль — столова ложка з невеликою гіркою;
  • Часник — 5-7 зубчиків;
  • Мелений запашний перець або суміші перців, паприка, спеції — за смаком.

Приготування:

Беремо миску, знадобиться глибока, щоб вкласти в неї всі філейки. Наливаємо спочатку склянку води, додаємо сіль і розмішуємо.

М’ясо промиваємо під краном і перекладаємо в миску з солоною водою. Доливаємо потрібну кількість води, щоб вона покрила м’ясо. Залишаємо просолитися на півтори-дві години.

Діставши куряче (індиче) філе, укладаємо його на поверхню, щоб стекла вода або витираємо паперовим полотенцем.

Розрізаємо часточки часнику на половинки і нашпиговуємо ним куряче філе. В окремій мисці змішуємо, оливкову олію з запашним перцем і прянощами.

Беремо форму для запікання і застеляємо дно і стінки харчовою фольгою. Тепер гарненько обмазавши олійно-пряною сумішшю кожен шматок м’яса викладаємо його у форму. Залишками олії поливаємо зверху.

Попередньо розігрівши духовку на 220 С, відправляємо запікатися м’ясо на 20 хвилин, після чого духовку вимикаємо. Ні в якому разі не відкриваємо дверцята!

Залишаємо м’ясо «дійти» до повної готовності. Нехай залишається в духовці ще півтори, а краще дві години (як варіант — це зробити його ввечері і залишити на ранок).

Дістаємо перекладаємо в зручну ємність, зберігаємо в холодильнику.

Дуже смачно, а ще й корисно. Куряча грудка — це дієтичний продукт. У ній багато цінних для здоров’я елементів, до того ж від неї ви не наберете зайві кілограми в проблемні місця.

Приємного вам частування.

Загрузка...

Навігація записів

Корисно знати! Як легко відчистити замшеве взуття від солі, бруду і жиру!
Гряде справжній Майдан! Екстренне звернення Авакова! Нацгвардія працюватиме у посиленому режимі!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes