Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи!

Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи!

admin
25.04.202125.04.2021 No Comments

У нас для вас відмінний рецепт шашлику зі свинини в простому маринаді по-вірменськи!

Інгредієнти:

  • Свинина м’якоть (тут окіст) – 1,5 кг
  • Соняшникова олія – 100 мл
  • Цибуля – близько 0,5 кг
  • Хмелі-сунелі – 1 ч.л.
  • Чорний перець горошком – до 1 ч.л.
  • Запашний перець горошком – до 1 ч.л.
  • Коріандр в зернах – на смак
  • Сіль за смаком

Як приготувати шашлик по-вірменськи

1. Для маринаду з’єднуємо: рослинне олію, мелені перці (чорний і запашний), мелений коріандр, хмелі-сунелі і дрібно нарізану цибулю (1 шт.).

Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи

2. Цибулю ріжемо четвертинками. Сідниці у цибулі не зрізати, щоб цибулини не розпадалися.

3. Свинину ріжемо прямокутними шматками, відправляємо в миску або відерце з маринадом і цибулею, порізаною четвертими. Акуратно перемішуємо. Відправляємо в холодильник і зберігаємо там.

Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи

4. М’ясо насаджуємо на шампури, чергуючи з цибулею, злегка приправляємо сіллю.

Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи

5. Смажимо на вугіллі до готовності. Смачного!

Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Не викидаю залишки варення! Приготуйте “Експрес” пиріг!
Просто приголомшливий торт з нічого! Торт без випічки з трьох інгредієнтів!

Related Articles

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як змінилися вподобання клієнтів у фуд-бізнесі за останні роки?

olia
24.03.202524.03.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes