Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Салат “Швейцарський” — ідеально підійде для святкового столу і “впишеться” в щоденне меню!

Салат “Швейцарський” — ідеально підійде для святкового столу і “впишеться” в щоденне меню!

admin
15.12.202015.12.2020 No Comments

Відмінний і дуже красивий салатик на новорічний стіл і не лише.

У ньому є і м’ясо, для соковитості огірочок, а для пікантності — швейцарський сир.

Необхідні продукти:

  • 200 грамів швейцарського сиру
  • 250 грамів курячого філе
  • 100 грамів огірків
  • 400 грамів печериць
  • 120 грамів цибулі
  • кропу
  • майонез

Починаємо приготування:

  1. Печериці нарізаємо шматочками і кладемо на суху сковороду. Обсмажуємо до повного випаровування вологи, потім додаємо рослинну олію, сіль і перець за смаком.
  2. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до грибів в той момент, коли їх солимо. Все перемішуємо і обсмажуємо до готовності.
  3. Готові гриби з цибулею перекладаємо на паперовий рушник.
  4. Огірки нарізаємо тонкими брусочками.
  5. Куряче філе, заздалегідь відварене і охолоджене в бульйоні, нарізаємо невеликими шматочками.
  6. Сир натираємо на крупній тертці. Подрібнюємо кріп.
  7. Збираємо салат. Беремо креманки і на дно викладаємо куряче філе. Змащуємо майонезом і викладаємо шар з огірка. Його також змащуємо майонезом і викладаємо шар з грибів. Робимо майонезну сіточку і викладаємо останній шар з сиру. У центрі на сир відціджують трохи майонезу і посипають кропом.
  8. Салат ставимо в холодильник на 2-3 години, а потім подаємо до столу.

Смачного!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Бережіться! Ці п’ять продуктів небезпечно їсти на ніч!
Пікантне і дуже ароматне м’ясо по-грузинськи! Покроковий рецепт!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes