Салат “Цезар”! Проста закуска зі світовим ім’ям і досконалим смаком!

0

Салат «Цезар» не потребує особливого представлення. Його їла вже практично кожна людина і смак знайомий багатьом. Але якщо ви досі не знаєте рецепт його приготування, ми розповімо в цій статті. До речі, для салату можна використовувати не тільки салатне листя, але і салат «Айсберг» або пекінську капусту. Ну а як приготувати спеціальні сухарики, ми вам розповімо, інформує Ukr.Media.

Необхідні продукти

  • 300 грамів курячого філе
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 чайна ложка паприки
  • сіль, перець за смаком
  • 7 скибочок хліба
  • рослинна олія
  • 1 чайна ложка сушених трав
  • 7 перепелиних яєць
  • 7 помідорів «Черрі»
  • 300 грамів салату «Айсберг»

Для заправки

  • 5 столових ложок оливкової олії
  • 3 столові ложки лимонного соку
  • 1 чайна ложка діжонської гірчиці
  • 1 чайна ложка меду
  • 3 столові ложки йогурту
  • сіль

Починаємо приготування

  1. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками та кладемо на деко, застелене пергаментним папером. Зверху поливаємо оливковою олією і присипаємо сіллю з перцем, а також паприкою. Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 20-30 хвилин.
  2. Приготуємо сухарики. Хліб нарізаємо на шматочки. На сковороду наливаємо оливкову олію, кладемо хліб і присипаємо сушеними травами. Ставимо сковороду на плиту і, постійно помішуючи, смажимо сухарики до рум’яного стану. Готові сухарики перекладаємо в тарілку і охолоджуємо.
  3. Яйця відварюємо круто, очищаємо і розрізаємо на 2 частини. Помідори «Черрі» ділимо на 2 частини.
  4. Готову курку нарізаємо дрібними шматочками. Салат «Айсберг» розбираємо на листя і рвемо на невеликі шматочки.
  5. Приготуємо заправку. У миску наливаємо оливкову олію, додаємо лимонний сік, діжонську гірчицю, мед, йогурт і трохи солі. Все перемішуємо.
  6. На блюдо кладемо салатні листя, зверху розкладаємо куряче філе, помідори, яйця і сухарики. Все поливаємо заправкою і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я