Хочемо поділитися з вами ще однією оригінальною ідеєю подачі салату до святкового столу. Ми впевнені, що ваші гості залишаться під враженням, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
- 250 грамів курячого філе;
- 120 грамів твердого сиру;
- 50 г волоських горіхів;
- 100 грамів винограду без кісточки;
- 2 відварених яйця;
- 1 багет;
- 30 грамів салатного листя;
- 70 грамів майонезу;
- 30 грамів сметани;
- сіль, перець за смаком.
Починаємо приготування:
- Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і кладемо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо до готовності, солимо і перчимо за смаком. Перекладаємо його на тарілку і залишаємо охолоджуватися.
- Сир нарізаємо невеликими кубиками і перекладаємо в глибоку миску.
- Яйця відварюємо круто, очищаємо і нарізаємо кубиком, додаємо до сиру.
- Рубаємо невеликими шматочками волоський горіх, кладемо в миску.
- Виноград розрізаємо на 2 частини і додаємо до решти продуктів.
- Охолоджене куряче філе нарізаємо шматочками і перекладаємо в миску.
- Майонез змішуємо зі сметаною і додаємо в салат. Солимо і перчимо його за смаком, перемішуємо.
- Багет нарізаємо невеликими шматочками, видаляємо середину, вкладаємо салатний лист, а потім кладемо салат. Готовий салат-закуску ставимо на тарілку і подаємо до столу.
Смачного!
Загрузка...