Шоколадний торт з бананами.
Цей рецепт обов’язково сподобається любителям смачних шоколадних тортів. Легкий шоколадний бісквіт, шоколадний крем на згущеному молоці, і з бананом, який відтіняє та підкреслює шоколадний смак. Бездоганне поєднання!
Мої рідні дуже люблять шоколадні торти. Тому, щоразу доводиться придумувати для них щось новеньке, шоколадне. Цього разу вирішила поєднати все, що найкраще пасує до шоколаду. Ось і вийшов такий простий рецепт смачного шоколадно – бананового бісквітного торта. Сподіваюсь, Вам також сподобається!
Інгредієнти:
Для бісквіта
- яйця 5 шт
- цукор 1 скл
- мука 1 скл
- какао 2 ст.л
- розпушувач 1 ч.л.
Для крему
- масло 300 г
- згущене молоко 250 г
- какао 2 ст.л
- банани 2 шт
Як приготувати
Шоколадний бісквіт
Білки відділити від жовтків. Збuти до пишності. Поступово додати цукор, безперервно збuваючи до повного розчинення цукру. По одному додати жовтки, збuваючи. Окремо змішати муку, розпушувач, какао. Додати до яєчної суміші. Перемішати. Випікати при темп 180 град 30-40 хв. Остудити. Розрiзати горизонтально на 2 частини.
Шоколадний крем на згущеному молоці
М’яке масло збuти, поступово додаючи згущене молоко. Вкінці додати какао. Розмішати ложкою, збuти.
Збираємо торт. На нижній корж викласти 2/3 крему. Очищені банани розрiзати горизонтально навпіл, викласти на крем. На другий корж викласти решту масла, рівномірно розподілити. Покласти на банани стороною, змащеною кремом.
Готовий шоколадний торт з бананами залити шоколадною помадкою.