Готується дуже просто і з досить звичайних продуктів.
Необхідні продукти:
- квасоля – 300 гр
- м’ясо – 500 гр
- цибуля – 1 шт
- томатна паста – 1 ст.л
- сіль, перець за смаком
- цукор – 3 ч.л
- рослинна олія
- вода – 800 мл
Починаємо приготування:
Квасолю промиваємо і заливаємо водою. Ми залишаємо на всю ніч, а вранці воду зливаємо і заливаємо нову. Каструлю з квасолею ставимо на плиту і варимо 15 хвилин.
М’ясо нарізаємо невеликими шматочками і кладемо на сковороду з олією. Обсмажуємо на сильному вогні до рум’яного стану.
Цибулю чистимо, нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до м’яса. Все перемішуємо і обсмажуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо сіль, перець, цукор і томатну пасту. Туди ж вливаємо склянку води і обсмажуємо все разом 5 хвилин.
До м’яса додаємо квасолю, вливаємо воду і накриваємо кришкою. Тушкуємо все під закритою кришкою протягом 30 хвилин, а потім подаємо до столу. Смачного!