Пропоную такий рецепт: печінка яловича швидко і смачно! Хочете? Тоді читайте далі. Печінка виходить дуже м’яка, ніжна і ароматна. Готую таку печіночку завжди, вона ніколи не гірчить, просто чудо! Запишіть рецепт, він обов’язково стане вам у пригоді!
Складові:
- 500 – 600 грам яловичої печінки
- яйце
- пару зубків часнику
- цукор – 1 ч. л.
- сіль – 1 ч. л.
- цибуля – 1 велика
- сода – 0,5 ч. л.
- борошно для панірування
Приготування:
Печінку вимити, обсушити паперовим рушником. Наріжте шматочками.
Окремо приготуйте своєрідний маринад: для цього збийте яйця, додайте сіль, цукор, подрібнений часник і соду.
Покладіть шматочки печінки в маринад, і залиште на пару годин. Якщо плануєте смажити з ранку, можна залишити на ніч.
Перш ніж смажити печінку, обсмажте на олії цибулю, потім кожен шматочок печінки обваляйте в борошні, і смажте в тій олії, де смажили цибулю.
Смажте печінку з двох сторін, з кожної по 3 хвилини.
Потім зверху викладіть цибулю, накрийте кришкою і тушкуйте ще 5 хвилин.
Всім раджу приготувати таку шикарну печінку – ніхто не пошкодує!
Смачного!