Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Всім раджу приготувати таку шикарну печінку! Ніхто не пошкодує!

Всім раджу приготувати таку шикарну печінку! Ніхто не пошкодує!

admin
02.05.202002.05.2020 No Comments

Пропоную такий рецепт: печінка яловича швидко і смачно! Хочете? Тоді читайте далі. Печінка виходить дуже м’яка, ніжна і ароматна. Готую таку печіночку завжди, вона ніколи не гірчить, просто чудо! Запишіть рецепт, він обов’язково стане вам у пригоді!

Складові:

  • 500 – 600 грам яловичої печінки
  • яйце
  • пару зубків часнику
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • цибуля – 1 велика
  • сода – 0,5 ч. л.
  • борошно для панірування

Приготування:

Печінку вимити, обсушити паперовим рушником. Наріжте шматочками.

Окремо приготуйте своєрідний маринад: для цього збийте яйця, додайте сіль, цукор, подрібнений часник і соду.

Покладіть шматочки печінки в маринад, і залиште на пару годин. Якщо плануєте смажити з ранку, можна залишити на ніч.

Перш ніж смажити печінку, обсмажте на олії цибулю, потім кожен шматочок печінки обваляйте в борошні, і смажте в тій олії, де смажили цибулю.

Смажте печінку з двох сторін, з кожної по 3 хвилини.

Потім зверху викладіть цибулю, накрийте кришкою і тушкуйте ще 5 хвилин.

Всім раджу приготувати таку шикарну печінку – ніхто не пошкодує!

Смачного!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Воно гарно підійде до чаю або кави! Ніжне та ароматне домашнє печиво на сметані!
Що в Україні подорожчає з головних продуктів! Економіст дав прогноз!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes