Запаморочливо смачна вечеря практично з нічого. Здається ці продукти не поєднаєш, але яка ж смакота в результаті
СКЛАДОВІ
- М’ясо філе – 300-400гр.
- Цибулина 1шт.
- Макарони -300-400гр.
- Капуста -300гр.
- Морква 1шт.
- Олія – для смаження
- Сіль за смаком
- Лавровий лист-2шт.
- Зелень – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
М’ясо 300-400 грам поріжемо кубиками. Цибулину порізати. На сковороду наливаємо олію, кладемо м’ясо і смажимо до випаровування рідини 5-8 хвилин.
Додаємо цибулю і смажимо до легкої золотистості. Тепер заливаємо водою приблизно 150 мл, додаємо лавровий лист, сіль і тушкуємо під кришкою до готовності м’яса і випаровування рідини, за часом займає хвилин 20-30.
Поки м’ясо готується все підготуємо. Капусту 300 грам поріжемо соломкою, моркву натерти на крупній тертці. На сковороду наливаємо олію, кладемо капусту, як капуста зменшиться в обсязі, додаємо моркву і тушкуємо до готовності капусти, по часу займає 10-15 хвилин. В кінці додаємо зелень, у мене зелена цибуля і кріп.
І відваримо макарони в підсоленій воді до готовності. Готові макарони зливаємо, додаємо м’ясо і капусту. Все перемішуємо і можна відразу подавати до столу.
Смачного!