Завдяки секретним інгредієнтам скумбрія готується майже, як копчена!

0

Необхідні продукти

  • скумбрія — 2 рибини

Для маринаду

  • цибулиння — 1 жменя
  • чай — 2 ст. л
  • сіль — 3 ст. л
  • цукор — 1,5 ст. л
  • 3 запашних перців
  • чорний перець горошком
  • коріандр

Починаємо приготування

  1. У каструлю наливаємо воду (1 літр), додаємо сіль, цукор, чай, перець запашний і чорний перець горошком, а також коріандр. Все перемішуємо, доводимо до кипіння і проварюємо маринад 10-12 хвилин.
  2. Готовий маринад проціджуємо та остуджуємо.
  3. Рибку очищаємо від нутрощів і відрізаємо голову.
  4. На хвостику робимо надріз і вставляємо паличку. Підвішуємо скумбрію в баночку, щоб вона вийшла рівномірно промальованою.
  5. Потім вливаємо підготовлений маринад, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 3 доби. Через відведений час рибка готова, можна подавати до столу.

Смачного!

Джерело

Загрузка...
попередня статтяРинок землі: в Кабміні назвали орієнтовну вартість гектара землі в Україні!
наступна статтяНеймовірно смачний гарбузовий пиріг. Цей пиріг сподобається навіть тим, хто не любить гарбуз!