Це м’ясне блюдо підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері. Виходить смачно і досить ситно!
Продукти які будуть необхідні для приготування:
- картопля – 7 шт;
- свинина – 800 гр;
- ріпчаста цибуля – 1 шт;
- оцет 9% – 2 ст. ложки;
- цукор – 1 ч. ложка;
- сіль – 1/2 ч. ложки;
- гірчиця – 1 ст. ложка;
- майонез або сметана – 2 ст. ложки;
- сіль, перець, орегано – за смаком.
Як готувати
1. М’ясо нарізаємо на порційні шматочки і відправляємо в глибоку миску. Додаємо сіль, перець, 2 ст. ложки майонезу або сметани і 1 ст. ложку гірчиці. Все ретельно вимішуємо.
2. Одну велику цибулину нарізаємо півкільцями. Перекладаємо в глибоку тарілку. Додаємо пів ч. ложки солі, 1 ч. ложку цукру і 2 ст. ложки оцту 9%. Заливаємо гарячою водою і перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 15 хвилин. Через зазначений час злити всю рідину.
3. Картоплю чистимо і нарізаємо кружальцями.
4. У форму для запікання викладаємо м’ясо, на нього викладаємо мариновану цибулю і слідом картоплю.
5. Картоплю солимо, злегка змащуємо олією і посипаємо орегано. Накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 1 годину.
Якщо ви хочете підкорити серце і шлунок чоловіка, раджу приготувати м’ясо за цим рецептом.
Смачного!