Уже на носі новорічні свята, тому хотілося б поділитися з вами рецептом приготування дуже смачної печінки по-царськи, щоб ви могли приємно здивувати своїх гостей.
Для приготування знадобиться:
- печінка куряча – 500 г;
- цибуля ріпчаста – 500 г;
- морква – 500 г;
- крупа манна – 1/2 склянки;
- майонез – 300 г;
- рослинна олія – 2 ст.л;
- сіль, перець чорний мелений – за смаком.
Спосіб пригоутвання
1. Печінку пропустити через м’ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.
2. Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на тертці. Загасити їх в невеликій кількості масла.
3. Форму змастити маслом і присипати сухарями. Викласти половину цибулі і моркви, посолити, поперчити. Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом. Знову викладаємо овочі, зверху печінку що залишилася. Посолити, поперчити, змастити майонезом. Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години. Прикрасити гілочкою базиліка.
Смачного!