Сирні страви завжди були і залишаються одними з найулюбленіших в моїй родині. Тому я часто експериментую, придумую щось нове. Хочу і з вами поділитися цим смачним рецептом.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- лаваш тонкий, 1 шт;
- сир, 150 г;
- цукор, 3 ст.л;
- яйце, 1 шт;
- олія соняшникова рафіноване.
Процес приготування
З’єднуємо сир з цукром і яйцем, вимішуємо до однорідності. За смаком і бажанням, можна ще додати ванілін.
Порада: краще використовувати сухий сир. Якщо у вас дуже вологий, його можна трохи віджати.
Розкладаємо лаваш на столі, змащуємо всю поверхню начинкою.
Починаємо скручувати рулет: скручуємо до половини. Відрізаємо і звертаємо другий рулет. Так краще зробити, щоб рулети не були сильно товстими.
Ріжемо рулети порційними шматочками – повинно вийти близько 10 – 12 штук.
Обсмажуємо в розігрітій олії під кришкою з двох сторін до рум’яності.
При подачі можете полити медом або варенням, подати їх з шоколадною пастою.