Свинина з грибами в сметанному соусі – страва дуже смачна, апетитна і проста в приготуванні. А приготувати її не складе труднощів, цей рецепт із серії «все нарізав і поставив в духовку», тобто рецепт з мінімальними витратами.
Інгредієнти для приготування страви:
- Свинина – 700 г;
- Гриби (шампіньйони) – 400 г;
- Сметана – 300 г;
- Вода – 50 мл;
- Гірчиця – 1-2 ч. л;
- Цибуля ріпчаста – 1-2 шт;
- Сіль і чорний перець за смаком.
Рецепт приготування страви:
М’ясо добре вимити, обсушити і нарізати кубиками.
Гриби – пластинками. Цибулю – півкільцями.
Форму для запікання змастити олією, перекласти туди м’ясо, гриби і цибулю, додати сіль і чорний перець за смаком, перемішати.
Закрити фольгою і поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів приблизно 1 годину.
А поки м’ясо з грибами готується в духовці, приготуємо соус, для цього змішаємо сметану, гірчицю і воду.
Після дістаємо страву з духовки додаємо приготований соус, перемішуємо і відправляємо в духовку ще на 15-20 хвилин. Смачного!