Деруни більше не готую — тепер тільки такі картопляні млинці роблю, всі в захваті

0

ІНГРЕДІЄНТИ

Картопля5 шт.

Борошно пшеничне300 г

Яйце куряче3 шт.

Олія соняшникова5 ст. л.

Молоко300 мл

Цукор1 ст. л.

Часник4 зубчики

Сільза смаком

Кріпза смаком

Петрушка (зелень)за смаком

А ще ми обожнюємо деруни. Тому даний рецепт найвдаліший для нас — об’єднує відразу дві класні страви. Спробуйте приготувати такі млинці обов’язково — і побачите, що вони полетять зі столу миттєво!

Як готувати:

  • Почистити, добре промити картоплю, порізати на шматочки середнього розміру, викласти в каструлю, залити водою трохи вище рівня картоплі, посолити, зварити.
  • Після того, як картопля охолоне, подрібнити її з водою, в якій варилася, міксером або блендером.
  • У суміш додати подрібнений часник, яйця, закип’ячене молоко, борошно, все перемішати ретельно.
  • Влити в суміш рослинну олію, всипати чайну ложку солі, знову перемішати.
  • Дозволити тісту постояти півгодини.
  • Налити трохи рослинної олії на гарячу пательню, пекти тонкі млинці середнього діаметра, акуратно кожен посипаючи зеленню. Млинці виходять крихкими, тому перевертати потрібно акуратно і бажано лопаткою.

Смачного!

Джерело: poshepky.com

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я