Піцу на сковороді готують тоді, коли немає часу готувати її в духовці. Виходить така піца смачною і ароматною.
Для начинки в ній використовують овочі або м’ясо, за бажанням.
Необхідні продукти:
- кабачок – 1 шт
- морква – 1 шт
- цибуля – 1 шт
- яйце – 1 шт
- борошно – 4 ст.л.
- помідор – 1 шт
- шинка – 50 гр
- сир – 50 гр
- сіль, перець за смаком
Починаємо готувати:
Кабачки натираємо на тертці, присолюємо і залишаємо пустити сік.
Моркву і цибулю перемелюємо в кухонному комбайні. Дістаємо з чашки кабачки, віджимаємо їх і додаємо до овочів. Збиваємо яйце і насипаємо борошно. Має вийти тісто, як густа сметана.
Помідори нарізаємо тоненькими кружальцями, шинку на тонку соломку. Сир натираємо на тертці.
Виливаємо тісто на розігріту сковороду. Викладаємо зверху шинку, потім помідори і присипаємо сиром. Смажимо на повільному вогні під кришкою 15 хвилин.
Все страва готова! Смачного!
Загрузка...