Дуже смачний і цікавий салат з баклажанів! Оригінальна літня закуска!

0

Для мене влітку страви з баклажанів – це коронні страви при будь-яких застіллях. Тому з радістю пробую щось новеньке. Цей салат підкорив мене з першої ложки. Його смак словами не передати, потрібно спробувати. Гості не могли нахвалити його, цей салат першим зник зі святкового столу.

Дуже смачний і цікавий салат з баклажанів. Оригінальна літня закуска, яку гості з’їдають швидше за м’ясо. 

Необхідні інгредієнти:

Баклажани – 500 г.

Сіль – 1 ч. л.

Цибуля – 1 шт.

Перець (червоний болгарський) – 100 г.

Морква – 200 г.

Олія – 4 ст. л.

Часник – 4 зуб.

Цукор – 1 ст. л.

Соєвий соус – 2 ст. л.

Яблучний оцет – 3 ст. л.

Кунжут – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування:

Пів кілограма баклажанів нарізаємо соломкою (по всій довжині), додаємо 1 чайну ложку солі, добре перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. В окрему посудину нарізаємо 100 г цибулі (напівкільцями). Додаємо 100 г солодкого червоного болгарського перцю, нарізаного соломкою по всій довжині.

На сковорідці в олії обсмажуємо нарізані соломкою баклажани. Викладаємо в красиву тарілку. Поступово додаємо часник (дрібно порізаний), цибулю, болгарський перець.

До салату додаємо 1 столову ложку цукру, 2 столові ложки соєвого соусу, 3 столові ложки яблучного оцту, 1 столову ложку кунжуту. Акуратно перемішуємо. Даємо трохи часу, щоб салат настоявся. Можна подавати до столу, виходить смакота неймовірна!

Джерело

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я