Новий рецепт сала, запеченого у фользі в духовці! Такої смакоти ви ще не їли!

0

Якщо ви любителі сала, ласкаво просимо, покуштувати його за цим рецептом. Ви не пошкодуєте, ні на хвилинку.

Складові:

– 1 кг сала

– майонез 200 грам

– 5 зубків часнику

– 20 грам кропу

– 2 ст.л. солі

– 1 ч. л. перцю

– 1 ст. л. паприки

– 3 лаврові листки

Покроковий рецепт:

1. Зробіть на салі неглибокі надрізи, посоліть, поперчіть, і посипте паприкою.

2. У майонез додайте подрібнений часник, зелень кропу.

3. Соусом змастити шматок сала з усіх боків, як-би втираючи його.

4. Зверху покладіть подрібнений лавровий лист,

5. Відразу загорніть сало в фольгу і покладіть в холодильник на 1 годину.

6. Потім не розмотуючи фольги, відправте сало в розігріту до 180ºС духовку на 40-45 хвилин.

7. Дайте охолонути салу в фользі, і можна їсти.

З чорним хлібом, виходять прекрасні бутерброди, і ні з якою покупною ковбасою не порівняти. Смачного!

Джерело

Загрузка...
попередня статтяСімейний рецепт вдалої випічки! Заварний медовий тортик! Крихкий, м’який, ніжний!
наступна статтяЯку тварину ви побачили на картинці першою? Відповідь розповість про ваші приховані риси!