Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Пиріг з грибами! Простий і швидкий рецепт!

Пиріг з грибами! Простий і швидкий рецепт!

admin
04.12.201904.12.2019 No Comments

Рецепт цього пирога досить простий, а все тому, що будемо використовувати готове листкове тісто, яке можна купити в будь-якому супермаркеті. Пиріг з грибами відмінне частування для гостей, його можна подати на святковий стіл або до сімейного обіду, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Гілочки петрушки – 3 шт.
  • Лісові гриби (можна заморожені) – 150 г
  • Сметана – 100 мл
  • Листкове бездріжджове тісто – 500 г
  • Яйце (жовток) – 1 шт.
  • Копчений бекон – 200 г
  • Яйце – 6 шт.

Спосіб приготування:

  1. Бекон нарізати невеликими шматочками і обсмажити на сухій розігрітій сковороді до хрускоту.
  2. Перекласти шкварки в миску. У цю ж сковороду викласти заморожені гриби, обсмажити, помішуючи час від часу протягом 10 хвилин або довше – в начинці не повинно бути багато рідини. Коли гриби обсмажаться, зняти сковороду з вогню і дати охолонути.
  3. Тісто злегка розкачати в прямокутник, викласти на змащене маслом деко. Відступивши 3 см, зробити гострим ножем уздовж країв надрізи, не прорізаючи тісто до самого низу. Всередині зробити ножем дрібні насічки.
  4. Змастити тісто жовтком і поставити в розігріту до 180 °С духовку на 10 хвилин.
  5. Вийняти деко з духовки, зменшити температуру до 160°С. Акуратно прим’яти внутрішню частину тіста.
  6. Петрушку вимити, обсушити і нарізати. Збити яйця зі сметаною в однорідну масу, додати шкварки бекону, обсмажені гриби і зелень. Перемішати.
  7. Викласти приготовану начинку на пиріг і поставити в духовку ще на 15-20 хвилин.
Загрузка...

Навігація записів

Перебуває в СІЗО! З’явилася нова інформація про затримання Онищенко!
“Проводиться рятувальна операція”! Судно з 14 українцями на борту зазнало аварії!

Related Articles

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як змінилися вподобання клієнтів у фуд-бізнесі за останні роки?

olia
24.03.202524.03.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes