Німецька кухня багата на різноманітні, дуже смачні і прості страви.
Ось і цей рецепт допоможе зробити дуже просту, але оригінальну і ситну страву.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- вода, 150 мл;
- борошно, 370 г;
- олія соняшникова, 2 ст.л;
- яйце, 1 шт;
- сіль.
Для приготування начинки необхідно:
- фарш будь-який, 300 г;
- цибуля і морква по 1 шт;
- зелень;
- сіль, перець, спеції;
- за бажанням картопля.
Процес приготування
У теплій воді розчиняємо сіль, вливаємо олію і додаємо яйце.
Борошно просіваємо і частинами додаємо в масу, вимішуємо тісто. Має вийти таким, як для пельменів. Накриваємо тісто і залишаємо на 30 хвилин.
Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на тертці і обсмажуємо на олії.
Фарш заправляємо сіллю і перцем, всипаємо улюблені спеції і добре перемішуємо.
Порада: в фарш можна додати багато зелені, вони зайвими не будуть. Всім любителям пікантності, можна додати і часник до смаку.
У фарш ще додаємо половину овочевої зажарки і перемішуємо.
Якщо є бажання, картоплю ріжемо шматочками і укладаємо її до овочів в сковороду.
Тісто розкатуємо в тонкий пласт, викладаємо фарш рівним шаром і звертаємо рулет.
Ріжемо його на порційні рулетики і викладаємо шаром на картоплю в сковороді.
Наливаємо воду, близько 200 мл і накриваємо кришкою.
Коли вода закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо 30 хвилин.
При подачі посипаємо нарізаною зеленню.
Ароматна і ситна страва відмінно підходить в якості обіду або вечері. Можна зробити її і на пікніку.