Смачний торт за кілька хвилин! Такий рецепт вартий вашої уваги, адже готується швидко і виходить смачно!

0

Цей банановий тортик-бісквіт легко може приготувати будь-яка господиня. Потрібно всього п’ять хвилин – і можна подавати до столу. Випікається цей бісквіт в мікрохвильовці. Виходить дуже смачний і ніжний тортик.

Такий рецепт вартий вашої уваги, адже готується швидко і виходить смачно.

Складові:

Борошно – 5 ст. л. з гіркою.

Яйця – 2 шт.

Цукор – 6 ст. л.

Какао порошок – 1 ст. л. з гіркою.

Сіль – ¼ ч. л.

Молоко – 6 ст. л.

Рослинна олія – ​​2 ст. л.

Сода – ½ ч. л. (гашена)

Для крему:

Сметана – 500 г.

Цукрова пудра – 2-3 ст. л.

Банан – 2 шт.

Приготування:

В тарілку розбиваємо два яйця, додаємо трішки солі, збиваємо вінчиком. Додаємо 6 столових ложок молока і 6 столових ложок цукру. Все добре перемішуємо вінчиком.

Далі кладемо в сито 5 столових ложок муки (з гіркою) і 1 столову ложку какао (з гіркою). Все просіюємо в тісто і добре перемішуємо за допомогою вінчика.

До тіста додаємо пів чайної ложки соди, гасимо її оцтом. Додаємо 2 столові ложки рослинної олії. Перемішуємо ще раз і переливаємо в форму. У мене силіконова, діаметром 20 см, але можна використовувати і інші. Кладемо в мікрохвильову піч і випікаємо при 800 Вт п’ять хвилин. Коли бісквіт буде готовий, важливо не відкривати мікрохвильову піч, а залишити ще на 10 хвилин – так він точно не осяде.

Далі витягуємо бісквіт з форми і даємо йому трохи вистигнути, вистигає він дуже швидко. Робимо надріз по бісквіту і за допомогою нитки розрізаємо його на дві частини.

Далі готуємо крем. В миску кладемо 500 г сметани (у мене 20% жирності) і змішуємо з невеликою кількістю цукрової пудри.

Збираємо торт – змащуємо перший корж кремом. Потім змащуємо другий корж. Два банана ріжемо на кружальця. Банани викладаємо на перший корж, накриваємо другим коржем (кремом вниз). І покриваємо весь торт (верх і боки) кремом, що залишився.

Торт прикрашаємо за бажанням. Можна посипати шоколадними крихтами. Торт можна їсти відразу, а можна дати йому настоятися, так він вийде ще смачнішим.

Думаю, варто спробувати. Смачного!

Джерело

Загрузка...
попередня статтяРецепт м’якого сметанкового печива! Чудове доповнення до чаювання!
наступна статтяДолар завмер! Що буде з курсом валют вже через тиждень!