Рецепт, який стане сeнсацією на вашій кухні: такого ніжного повітряного і ситного омлету ви ще ніколи не готували. Омлет по-французьки
Так готують омлет у французькій кухні! Цей рецепт приваблює тим, що абсолютно не містить жиру, а смак має ніжний. Щоб приготувати повітряну страву, тобі обов’язково потрібен пакет
Найкраще варити омлет в рукаві для запікання – він розрахований на високу температуру і не почне плавитися при приготуванні. В іншому рецепт цього омлета мало відрізняється від
традиційного. Можна додавати в омлет цукор, вийде чудовий десерт. Варений омлет буде ще
смачніше, якщо додати в нього гриби, бекон і зелень. Процес приготування омлетику в пакеті абсолютно необтяжливий!
Інгредієнти:
- 4 яйця;
- 0, 5 склянки молока;
- 1 ч. Л. сметани;
- цукор, сіль за смаком;
- 2 пакети для варіння.
Гарненько збuй віночком 4 яйця, додай в уже злегка збuті яйця 1 ч. Л. сметани і молоко.
Можна додати сіль і зелень, можна – цукор, корицю і щіпку мускатного горіха. Простір для фантазії! Збuвати все до максимально пишного стану.
Вилий омлет в пакет, зав’яжи його. Пакет із омлетoм помісти в ще один пакет. Коли закипить вода, кuнь в неї пакет на 30 хвилин. Через півгодини омлет буде готовий!
Омлет дуже легко дістати з пакета, він буквально викочується на тарілку. Цей омлет відмінно підійде для вечері: легкий білковий без жиру наситить, але в той ж
час ніяк не відіδ’ється на фігурі. Його вершковий присмак особливий, а повітряна
структура приємно тане в роті.
Можна спробувати готувати омлет з начинкою, додаючи в пакет з омлетом перед
приготуванням злегка підсмажені гриби, тертий твердий сир, тонкі скибочки м’яса