Такого ніжного повітряного і ситного омлету ви ще ніколи не готували! Омлет по-французьки!

0

Рецепт, який стане сeнсацією на вашій кухні: такого ніжного повітряного і ситного омлету ви ще ніколи не готували. Омлет по-французьки

Так готують омлет у французькій кухні! Цей рецепт приваблює тим, що абсолютно не містить жиру, а смак має ніжний. Щоб приготувати повітряну страву, тобі обов’язково потрібен пакет 

Найкраще варити омлет в рукаві для запікання – він розрахований на високу температуру і не почне плавитися при приготуванні. В іншому рецепт цього омлета мало відрізняється від
традиційного. Можна додавати в омлет цукор, вийде чудовий десерт. Варений омлет буде ще
смачніше, якщо додати в нього гриби, бекон і зелень. Процес приготування омлетику в пакеті абсолютно необтяжливий!

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 0, 5 склянки молока;
  • 1 ч. Л. сметани;
  • цукор, сіль за смаком;
  • 2 пакети для варіння.

Гарненько збuй віночком 4 яйця, додай в уже злегка збuті яйця 1 ч. Л. сметани і молоко.
Можна додати сіль і зелень, можна – цукор, корицю і щіпку мускатного горіха. Простір для фантазії! Збuвати все до максимально пишного стану.

Вилий омлет в пакет, зав’яжи його. Пакет із омлетoм помісти в ще один пакет. Коли закипить вода, кuнь в неї пакет на 30 хвилин. Через півгодини омлет буде готовий!

Омлет дуже легко дістати з пакета, він буквально викочується на тарілку. Цей омлет відмінно підійде для вечері: легкий білковий  без жиру наситить, але в той ж
час ніяк не відіδ’ється на фігурі. Його вершковий присмак  особливий, а повітряна
структура приємно тане в роті.

Можна спробувати готувати омлет з начинкою, додаючи в пакет з омлетом перед
приготуванням злегка підсмажені гриби, тертий твердий сир, тонкі скибочки м’яса

Джерело

Загрузка...
попередня статтяПросто супер ідея до сніданку, або смачного перекусу на роботу або до школи!
наступна статтяГороскоп на 24 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку!