Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Тертий пісочний пиріг з яблуками! Кращої випічки ще не придумали!

Тертий пісочний пиріг з яблуками! Кращої випічки ще не придумали!

admin
15.12.202015.12.2020 No Comments

Смачно і просто!

Інгредієнти:

борошно – 3 склянки;

яблука – 1 кг;

яйця – 2 шт;

розпушувач – 1 ч.л;

кориця – 1 ч.л;

цукор – 0,5 склянки + 1 ст.л. для посипання;

маргарин – 250 г;

ванільний цукор – 1 пакетик;

крохмаль – 1 ст.л;

сіль – щіпка;

масло вершкове – 2 ст.л.

приготування:

Борошно змішати з сіллю і розпушувачем.

Нарізаємо ножем маргарин і додаємо частинами борошно, перетираємо масу руками до утворення крихти.

Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром.

Додаємо яєчну масу в крихту і замішуємо м’яке і не липнуче до рук тісто.

Ділимо готове тісто на 2 частини, укладаємо кожну частину в пакет і прибираємо в морозильну камеру на 2 години.

Очищені від шкірки яблука тремо на крупній тертці і скроплюємо соком лимона.

Натираємо одну частину тіста в форму для випічки, застелену пергаментом.

Зверху викладаємо яблука і кладемо шматочки вершкового масла, посипаємо цукром і корицею.

Зверху натираємо другу частину тесту.

Випікаємо при 230 С до готовності.

Приємного чаювання!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

«Масло невершкове»! Як харчовий технолог навчив мене визначати вершкове масло по 2-м написам на упаковці!
Оригінальна закуска “Лінива шуба”! Фаршировані яйця буряком та оселедцем!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes