Як заготовити диню на зиму! Смачна заготовка!

0

У минулому році моя сестра вперше консервувала диню, тому закрила всього лише кілька баночок. Про це вона сильно пошкодувала, оскільки динька вийшла бомба! Цього року вона збирається зробити набагато більше заготовок. А ви ще не пробували консервовану диню? Наполегливо рекомендую це виправити. Тим більше, що процес консервації досить простий.

Зимовим днем така динька нагадає вам про спекотне літо і зробить ваш день теплим і радісним!

Необхідні продукти для консервації:

  • 2-2,5 кг дині;
  • Одна ч. л. лимонної кислоти;
  • Дві склянки цукру;
  • Один літр води.

Приступаємо до приготування

Беремо банку об’ємом 1 літр і насипаємо в неї цукор і лимонну кислоти.

Наливаємо воду, розмішуємо і переливаємо в каструлю, яку поміщаємо на вогонь.

Поки сироп нагрівається, чистимо диньки, ріжемо її на шматочки і укладаємо в банки, які перед цим стерилізуємо.

Бурхливим сиропом заливаємо диню.

Ємності накриваємо кришками, поміщаємо в каструлю, наливаємо води і стерилізуємо 10 хвилин.

Після цього закатуємо.

Джерело

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я